Sagbruget

Et «sagbrug» er et sted hvor tømmerstokker blir saget opp til planker, bord og annen trelast. En tømmerstokk bli gjort om til noe som kan brukes for å bygge hus. På mange måter er menigheten et «sagbrug» for Gud. Mennesker kommer og blir forandret til noe som kan hjelpe å bygge Guds rike. Velkommen til Sagbruget!

Sagbruget er et samlingspunkt hvor folk over 20 år.

Kveldene består av mye god-stemningsorientert, lavterskelbasert og løs-i-snippenorientert prat, med innslag av lovsang og velvalgte ord av våre utvalgte talere.

Det blir selvsagt kaffe, og no godt å tygge på.

Vi på Sagbruget brenner veldig for de menneskene som kanskje aldri har vært i en kirke før, eller de som har hatt noen vonde opplevelser med kirken i fortiden. Så derfor håper vi at Sagbruget kan være en plass som får en hver person til å føle seg velkommen. Uansett.