Familieterapeut

Randesund misjonskirke har inngått samarbeid med familieterapeut Cesilie Mathiesen. Hun har master i familieterapi, og har startet opp egen virksomhet rettet mot par, enkeltpersoner og familier som har behov for noen å prate med for å komme gjennom vanskelige perioder og utfordringer.

”Ingen spørsmål er for små, og forhold der begge ønsker hjelp, har gode odds. Men jo tidligere dere tar tak i utfordringene, jo lettere er det å rette på det som har blitt galt. Ikke vent med å søke hjelp til det er siste utvei,” oppfordrer Cesilie. ”Skilsmissestatistikken sier meg at det er veldig mange flere som skulle ha søkt hjelp for forholdet sitt. Det er ikke noe nederlag, men tvert imot helt naturlig å trenge noen å snakke med for å få et parforhold eller en familie til å fungere. Vi kurses i alt og går på skolen til vi er 30 år, men hvordan leve sammen i nære relasjoner, lærer vi lite om". Hennes oppfordring er derfor å ta en prøvetime for å forebygge eller for å starte på en prosess for å løse opp i de utfordringene som livet har gitt.

Ta direkte kontakt med Cesilie Mathiesen på telefon: 941 48 652
Alle er velkommen til å ta kontakt!
(Medlemmer i Randesund Misjonskirke får første time gratis)