Tirsdag er barnas dag i Misjonskirken!

For aldersgruppen 2.-7.klasse har vi Kompis, dans, kor og speider. Sangknøttene er koret for de fra 3 år- 1.klasse.
Følg «Supertirsdag» på Facebook for oppdateringer og informasjon.

Velkommen!

#Dans

#Dans møtes i oddetallsuker kl. 17:00-18:15. Dette er for både gutter og jenter mellom 2.-7. klasse.

Med gøy musikk og bevegelser ønsker vi å
danse for Jesus!

#Syng

Annenhver tirsdag er scenen vår! Vi synger og har det gøy med musikk, lek og lovsang. Høstens store høydepunkt er Barnegospelfestivalen i Kragerø.
Koret er for gutter og jenter i 2.-7.klasse.

Øvelse kl 18-19 i partallsuker.

Sangknøttan

Sangknøttan er koret for de minste barna (3år – 1.kl).
Vi synger kjente sanger med bevegelser, leker og avslutter med enkel kveldsmat.

Det er gøy å gå på kor og en fin måte å bli kjent med kirka og andre jevnaldrende barn. (Oddetallsuker kl. 17.30-18.30)

Kompis

KOMPIS er for barn fra 2. – 7.klasse. Vi møtes i parttalsuker kl. 17-18.15.

På KOMPIS har vi det gøy sammen. Vi har leker og konkurranser, kreative aktiviteter, og blir kjent med hverandre.

Speider

Speideren i Randesund misjonskirke MSK er for gutter og jenter fra 2. klasse og oppover. Vi møtes i Misjonskirka på tirsdager fra kl. 18:00-19:15. Sentralt i det å være speider i Norge står friluftsliv, vennskap, samarbeid og opplevelser.

Aldersinndeling er
– Flokk (småspeideren): 2.-4. klasse
– Tropp (storspeideren): 5. klasse og oppover.
– Rovere: fra 16 år og oppover.

Vi tilbyr også utleie av kanoer. Er dette ønskelig så ta kontakt med Roy Helge Utsogn.

Kontaktpersoner på speideren er:
Gruppeleder: Roy Helge Utsogn – 99559288 – roy.helge.utsogn@gmail.com
Marianne L. Utsogn – 93039944 – marianne.utsogn@gmail.com