Hva er din historie?

Noe av det flotteste jeg vet er å høre menneskers historie om hvordan Jesus har forvandlet deres liv.

Det er alltid sterkt og trosstyrkende. Ikke sjelden begynner folk med å unnskylde seg og si at de egentlig ikke har så mye spennende å fortelle, men min erfaring er at det har de. Når de deler sitt Jesus-vitnesbyrd, om hvordan Han har gitt livet mening, gitt trygghet, helbredet, vært et ankerfeste i livet, så griper det meg hver gang.

En av de historiene som virkelig har inspirert meg fra vår egen menighet er vitnesbyrdet til Lill May Vestly, hun har skrevet en artikkel som hun har kalt «Ett år med Gud» hvor hun skriver blant annet: «En åpenbarelse av Guds kjærlighet traff meg som en overraskende tsunami. Den blåste vekk lokket jeg hadde lagt over mine dypeste sår. En indre helbredelsesprosess begynte, hvor Gud selv reiste meg varsomt opp, så jeg ble mer og mer lik den unike, fullkomne originalutgaven han hadde av meg på tegnebrettet.» (Du kan lese hele artikkelen her, og les den gjerne – den vil styrke din tro)

Ikke alle har Lill Mays formidlingsevne, men vi har alle vår historie – om hva Jesus har gjort i våre liv. La oss dele den med hverandre – det er så utrolig inspirerende.

Jarle