Jarles blogg

Påsketanker.

03.04.2017

Ordet "påske" bringer fram i meg assosiasjoner med sterke kontraster. Jeg ser for meg snøhvite fredfulle vidder, samtidig ser jeg for mitt indre bilder av en ung mann som piskes, hånes og korsfestes. Jeg ser for meg vårsol i påskeklar luft, og samtidig det tunge, mørke som lå over Jerusalem på langfredag etter at Jesus var død. Jeg fornemmer følelsen av kvikklunsj, appelsin og solkrem i en lun grop, og samtidig tenker jeg på Jesus som langpines og drepes. Påskens familieidyll og ferieglede står i sterk kontrast til den alvorlige hendelsen som vi minnes.

Grensesprengende liv

23.04.2016

Om å leve det liv som Gud har skapt deg til å leve og ikke nøye deg med noe mindre

Lagånd, innsats og kameratskap

04.06.2015

I år har jeg latt meg imponere av det nyopprykket fotballaget Mjøndalen

Hva er din historie?

27.02.2014

Noe av det flotteste jeg vet er å høre menneskers historie om hvordan Jesus har forvandlet deres liv.

Bønn for et nytt år!

16.01.2014

Jeg har innfor dette året tre bønneemner, med utgangspunkt i at menigheten er Kristi kropp.

Velkommen til hjemmesida!

10.12.2013

Gjør gjerne mkirken.no til din startside!

Bønn for videre vekst!

22.10.2013

Denne høsten er vi er i en periode hvor vi ønsker å søke Gud for hva som er Hans plan og vilje med vår menighet i årene som kommer.