Speideren

Speideren i Randesund misjonskirke er for gutter og jenter fra ca. 7 år og oppover.

* Småspeideren er fra kl. 18.00 - 19.15

* Storspeideren er fra kl. 18.00 - 19.15

Vi møtes i Misjonskirka - tirsdager.
Oppstart 29. august 2017

Send gjerne en mail til marianne@utsogn@gmail.com påmelding eller for mer informasjon
Ta gjerne kontakt uansett.

Speiding er friluftsliv året rundt og opplevelser sammen med andre. Speiding er samarbeid om oppgaver, og speiding er vennskap som oppstår og utvikles underveis - også på tvers av landegrenser. For speiding foregår over hele verden og er en internasjonal, ideell bevegelse med ca. 38 millioner medlemmer i mer enn 150 land. Speiding handler om å engasjere seg for andre enn seg selv, både for dem du har rundt deg og for mennesker du ikke kjenner. Sentralt i det å være speider i Norge står friluftsliv, vennskap, samarbeid og opplevelser.

Hvorfor være speider?
Grunnene til å drivere med speiding er mange: Ha det gøy, være ute i naturen, være sammen med gode venner, utfordre seg selv, lære og oppleve noe nytt og spennende, reise på leir og mye mer. Et viktig prinsipp for speidergruppen er at speideren er åpen for alle, så du trenger ikke å ha spesielle ferdigheter, evner, tro, overbevisninger eller interesser for å bli med. Alt du trenger, lærer du fort av andre speidere. Vi møtes i Misjonskirken tirsdager fra 18.00 til 19.15

I Kristiansand MSK fokuserer vi på:

• Turer i skog og mark

• Kanopadling

• Førstehjelp

• Knuter

• Fisking

• Kart og kompass

• Fjellklatring

• Ledertrening

• Treffe nye venner

• Ha et sunt og godt miljø

• Bli bedre kjent med Gud

Det er aldri for seint å begynne i speideren. Speiderprogrammet er tilpasset forskjellige aldersgrupper, slik at det er mulig å begynne som speider i hvilken som helst alder og når som helst på året. Speideren i Randesund Misjonsmenighet er for gutter og jenter fra ca. 7 år og oppover.

De forskjellige aldersprogrammene vi tilbyr er som følger:
Flokk (speiderne kalles småspeidere) - 2.-4. trinn
Tropp (speidere kalles stifinnere og vandrere) - 5.-10. trinn

I tillegg har vi speiderledere, og hvis du er 16 år eller eldre, er du velkommen til å bli en av dem.

Hvordan blir jeg med i Kristiansand MSK?
Møt opp på speider eller ta kontakt med en av følgende:

Gruppeleder

Roy Helge Utsogn
995 59 288
roy.helge.utsogn@gmail.com

storspeidern@mkirken.no

Marianne Utsogn
930 39 944
marianne.utsogn@gmail.com

Du finner også mye informasjon om speiding på www.speiding.no