Utsendelsesgudstjeneste 28. mai

Familien Bredvei blir misjonærer på Sumatra

Den 28. mai er det utsendelsesgudstjeneste for familien Bredvei i Randesund Misjonskirke. Lea Marie, Hanna, Helene, Elisabeth og Ørjan reiser i august ut som utsendinger for Norsk Luthersk Misjonssamband til Indonesia. I Indonesia skal de bo i byen Medan på Sumatra. Barna skal gå på Internasjonal skole og Elisabeth og Ørjan skal arbeide som prosjektrådgivere og helsearbeidere i prosjekter på landsbygda, blant fattige. Les mer om prosjektene her.

Familien Bredvei har vært trofaste i vår menighet i flere år og vi ønsker å være utsendermenighet for familien. Vi har derfor den 28.mai en spesiell gudstjeneste med fokus på misjon og utsending. Generalsekretær i Misjonskirken Norge Øyvind Haraldseid blir med og taler.