Større enn meg selv

Taleserie i oktober

Hverdagen tvinger de fleste av oss ned i det helt nære og det som må løses her og nå. Da er det befriende når vi får løftet blikket og se en større sammenheng. Som menighet kan det også være slik.

Rett før Jesus forlot jorden gav han vennene sine et perspektiv som var langt, langt utover dette; Dere skal være mine vitner i Jerusalem, Judea, Samaria, og like til jordens ende. Det har vært oppdraget siden, og alle menigheter og kristne er kalt til å være med i dette.

I denne serien vil vi løfte blikket og se på det vi her kaller misjonsoppdraget, og hva det betyr for oss som menighet, kirkesamfunn og individuelt. Vær klar for å bli inspirert og utfordret. Vi er til for noe som er mye, mye større enn oss selv. Og midt oppi det hele har vi med Jesus, som har lovet å være med oss i alle dager og alle situasjoner.