Nyansettelse i Randesund Misjonskirke

Med stor glede presentere vi Hannah Træen som ny barne- og familiepastor

I mai og juni har vi hatt et ansettelsesprosess i menigheten for å ansette ny barne- og familiepastor. Vi lyste ut stillingen og fikk 7 gode og kvalifiserte søkere. Etter samtaler med flere av søkerne besluttet Lederskapet, på sitt møte 13. juni, å tilby Hannah Træen stillingen. Hun takket ja 14. juni. Vi måtte holde litt igjen på offentliggjøringen, men nå har vi gleden av å presentere Hannah Træen som vår nye barne- og familiepastor.

Hannah er 25 år og oppvokst i Lofoten. Bor i Randesund med ektemannen Jonas, Alfred på fire måneder og hunden Tuva. Har bakgrunn fra pinsebevegelsen, men ble med i Misjonskirken Norge da hun begynte på bibelskole på Ansgar i 2012. Fullfører i dag en mastergrad i ledelse og menighetsutvikling på Ansgar høgskole. Var med å starte Touchpoint i 2013, og var der i noen år før hun begynte som barne- og ungdomspastor i Justnes misjonskirke i 2016. Hannah har svært gode lederegenskaper og er en glitrende forkynner. 

Hannah er i mammapermisjon og starter  opp i stillingen i januar 2019. Og kommer til å jobbe 50% fram til høsten 2019, da hun starter opp i full stilling. I perioden før Hannah er på plass, vil Vilde og Josue Flores være ansatt som vikarer i BT-kirken

Vi er takknemlig for at Hannah blir en del av vår menighet og vår stab.