Bibelundervisning i Misjonskirken

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og inviterer til bibelundervisning i Misjonskirken syv tirsdagskvelder vinteren 2017. Vi kommer til å fortsette gjennomgangen av Apostlenes gjerninger, som vi startet med sist vinter.

Målet med kveldene er å gi hjelp til å forstå de ulike bibeltekstene, samtidig som vi håper det vil inspirere til mer bibellesning og bibelstudie.

Apostlenes gjerninger er fantastisk spennende lesning om livet i den første kristne menighet, og om hvordan de i Åndens kraft ble vitner for evangeliet om Guds nåde. Apostlenes gjerninger reiser mange relevante spørsmål slik Peter Halldorf skriver i sin bok «Åndens folk»: «Hva innebar det for disse menneskene å følge Jesus? Hvordan tenkte de? Hvor fikk de sin motivasjon og energi fra? Hva gav dem deres frihet? Hvordan var deres tid, og hvordan ble de oppfattet av omverden?» Det er blant annet slike spørsmål vi går til denne bibelboken med og lar tekstene svare.

Kveldene vil vare en drøy time og være kompakte med ca. 45 minutters undervisning, etterfulgt av tid for spørsmål og svar. Kveldene starter kl. 19.30 og er ferdige senest kl. 20.45.

Vi har også i år vært så heldige å få med oss mange dyktige bibellærere, blant annet fra Ansgarskolen. Ingunn Folkestad, Bjørn Øyvind Fjeld, Lars Råmunddal, Ingrid Eskilt m.fl. vil stå for undervisningen.