Loftet

Loftet Ungdom er en del av Randesund Misjonskirkes ungdomsarbeid. Det er en kristen klubb for ungdom fra 8. klasse og oppover.
Loftet er for ungdom som bor på Søm og ellers i Randesund. Vi vil bety en forskjell! Ungdom fortjener et godt sted å være. Omgivelser med trygghet, toleranse og ikke minst Gud! Vi ønsker ungdom det beste vi vet, nemlig et forhold til Jesus. Derfor samles vi hver fredag gjennom hele året til forskjellige aktiviteter.
Loftet er likevel bare en del av hele arbeidet. Ut fra Loftet har vi andre mindre møtesteder. Som for eksempel: Vennegrupper, lovsangsband og konfirmasjonsarbeid. Ungdommen møtes på denne måten på flere forskjellige arenaer gjennom hele uken.

Vi drar hvert år på en eller flere turer.

Vårt største ønske er å hjelpe ungdommer å bli kjent med Jesus, føre dem inn i Hans familie hvor de kan trenes, modnes og bli utrustet, til å tjene menigheten og medmennesker i sine omgivelser, og ellers i verden. Velkommen til oss!!

For mer informasjon om disse ulike gruppene og Loftet, besøk oss også på www.facebook.com/loftet.